Εφαρμογές

Έλεγχος παρασίτων στην καλλιέργειά σας

Είναι προφανές ότι θα προτιμούσαμε να εξαφανιστούν τα παράσιτα παρά να εμφανίζονται. Δυστυχώς όμως ο αριθμός των φυτοπροστατευτικών προϊόντων για τις καλλιέργειες μειώνεται και τα έντομα παρουσιάζουν αυξανόμενη ανθεκτικότητα σε αυτά. Παράλληλα, αυστηροποιούνται οι απαιτήσεις όσον αφορά την υπολειμματικότητα. Ως εκ τούτου,  δική μας αρμοδιότητα είναι να καταπολεμήσουμε τα παράσιτα με φυσικούς εχθρούς. Αυτό συνεπάγεται με οφέλη τόσο στην παραγωγή όσο και στην απόδοση, στην ασφάλεια των τροφίμων και στους κινδύνους για την υγεία.

Έλεγχος και πρόληψη ασθενειών των φυτών

Οι επιβλαβείς μύκητες μαζί με τους ιούς και τα βακτήρια μπορούν να επιτεθούν στα φυτά οποιαδήποτε στιγμή. Aποδυναμώνουν την καλλιέργεια και δημιουργούν στα φυτά περισσότερο στρες. Επομένως, ο αποτελεσματικός έλεγχος των ασθενειών κρίνεται ζωτικής σημασίας, αφού εκτός των άλλων αποτελεί μια συνεχή πρόκληση στο γεωργικό κλάδο. Στην Koppert παράγουμε μια σειρά μικροβιακών λύσεων οι οποίες συνεισφέρουν στη πρόληψη και ταυτόχρονα στον έλεγχο των ασθενειών των φυτών.

Ενίσχυση της επικονίασης

Η επικονίαση αποτελεί  το θεμέλιο λίθο για μια επιτυχημένη καλλιέργεια. Ιστορικά, οι μέλισσες θεωρούνται οι καλύτεροι επικονιαστές γεωργικών και κηπευτικών καλλιεργειών. Ωστόσο στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 ανακαλύφθηκε ότι οι βομβίνοι είναι πολύ πιο αποτελεσματικοί από τις μέλισσες υπό πολλές συνθήκες.

Ενίσχυση ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των φυτών

Ένα υγιές φυτό είναι η βάση για υψηλή παραγωγικότητα. Εντούτοις, οι καλλιεργητικές συνθήκες σπανίως χαρακτηρίζονται ιδανικές. Και αυτό, διότι τα φυτά μπορούν να αντιμετωπίσουν μεγάλο στρες από το περιβάλλον (αβιοτικό στρες) και από ζωντανούς οργανισμούς (βιοτικό στρες). Η εταιρεία μας εδραιώνει μια σειρά από φυσικές λύσεις, όπως για παράδειγμα βιοδιεγέρτες και βιολογικά λιπάσματα, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του δυναμικού των φυτών και της ανθεκτικότητας των καλλιεργειών. Ενδεικτικά, το NatuGro αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που εξασφαλίζει την καλύτερη ισορροπία.

Επικοινωνήστε με τον ειδικό

Koppert Biological Systems

Thanks for your request!

Something went wrong, please try again

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα μας; Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας.
Δημιουργούμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας για επαγγελματίες καλλιεργητές οπωροκηπευτικών.

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και διέπεται από την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους παροχής υπηρεσιών της Google.
Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και διέπεται από την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους παροχής υπηρεσιών της Google.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Λάβετε τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειές σας απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και διέπεται από την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους παροχής υπηρεσιών της Google.
Κύλιση στην κορυφή