Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Koppert Biological Systems (Koppert) σέβεται την ιδιωτικότητα σας και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο που συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (AVG). Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει αν είστε επισκέπτης αυτής της ιστοσελίδας, πελάτης, προμηθευτής, μελλοντικός υπάλληλος ή για οποιαδήποτε επιχειρηματική σχέση. Η Koppert εγγυάται ότι οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά. Τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς για τη σύναψη και την εκτέλεση συμφωνιών για, μεταξύ άλλων, εμπορικές υπηρεσίες και διαχείριση των επιχειρηματικών σχέσεων. Αυτό περιλαμβάνει δραστηριότητες που στοχεύουν στην αύξηση της πελατειακής μας βάσης.

Τι δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

Επισκέψεις στην ιστοσελίδα και αναλυτικά στοιχεία

 Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησής σας θα στείλει ορισμένα δεδομένα στο διακομιστή ιστού. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να παρέχουμε τις σωστές πληροφορίες στον ιστότοπο για εσάς. Για το σκοπό αυτό συλλέγουμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • Διεύθυνση IP
  • Όνομα χρήστη
  • Ημερομηνία και ώρα πρόσβασης
  • Διαφορά χρονικής ζώνης με τη μέση ώρα Greenwich (GMT)
  • Περιεχόμενο του αιτήματος (συγκεκριμένος ιστότοπος)
  • Κατάσταση πρόσβασης / κωδικός κατάστασης HTTP
  • Όγκος μετάδοσης δεδομένων
  • Ιστοσελίδα από την οποία προέρχεται το αίτημα
  • Browser, ρυθμίσεις γλώσσας, έκδοση προγράμματος περιήγησης και λειτουργικό σύστημα

Τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη στατιστική ανάλυση της συμπεριφοράς επισκεπτών στον ιστότοπο. Μπορούμε επίσης να τα αξιοποιήσουμε και προς τη βελτιστοποίηση της σελίδας. Τα δεδομένα αυτά δεν προορίζονται για τρίτους.

 Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες που αποκτήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, θα μεταδοθούν και θα αποθηκευτούν από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Google χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από το Google Analytics για να εποπτεύει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας, να καταρτίσει αναφορές για εμάς και να παρέχει στους διαφημιζόμενους πληροφορίες για το πόσο αποτελεσματικές είναι οι καμπάνιες τους. Επίσης, ενδέχεται να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, εάν αυτό απαιτείται από το νόμο ή όταν τρίτοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες αυτές για λογαριασμό της Google. Η Koppert Biological Systems δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτό.

 

Προφίλ

Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο εξωτερικό λογισμικό για να δημιουργήσουμε μια σύνδεση μεταξύ των πληροφοριών που συλλέγονται από το Google Analytics και των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από εσάς. Αυτές οι πληροφορίες συμπεριλαμβάνονται σε ένα ενιαίο προφίλ. Η επισκόπηση προφίλ δείχνει όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για κάθε επισκέπτη, καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα που δείχνει ποιες σελίδες έχουν προβληθεί και τι άλλο έχει κάνει ο κάθε επισκέπτης στη σελίδα. Συγκεντρώνοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να διακρίνουμε τα στοιχεία από τους επισκέπτες μας και να τα ταξινομήσουμε όπως εμείς κρίνουμε.
 

Ενημερωτικά δελτία

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο στην ιστοσελίδα μας. Εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας, θα καταχωρήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλετε και θα τη χρησιμοποιήσουμε για να σας παρέχουμε το ενημερωτικό δελτίο. Προκειμένου να λαμβάνετε προσαρμοσμένα ενημερωτικά δελτία, σας ζητάμε να δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Όνομα και επώνυμο
  • Όνομα εταιρείας
  • Φύλο
  • Χώρα
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Προτιμήσεις ομάδων καλλιέργειας

 

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προσεκτικά και εμπιστευτικά. Αν λάβετε το ενημερωτικό μας δελτίο και θέλετε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο, κάντε κλικ στο σχετικό σύνδεσμο που θα βρείτε εκεί. Μπορείτε επίσης να στείλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας στο info (at) Koppert.nl, υπευθύνου του τμήματος μάρκετινγκ. Οι διευθύνσεις δεν αποκαλύπτονται, ούτε πωλούνται, ούτε εκμισθώνονται ούτε διατίθενται σε τρίτους. Όλες, οι καμπάνιες αλληλογραφίας δημιουργούνται με τεχνολογία που εξασφαλίζει ότι δεν αποκαλύπτονται οι διευθύνσεις άλλων παραληπτών.

 

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας, το οποίο θα ισχύει από τότε και μετά. Για να καταργήσετε την εγγραφή σας, κάντε κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε από τα ενημερωτικά δελτία.

 

 

Φόρμα επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω των εντύπων επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, αρκεί να μας δώσετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Όνομα και επώνυμο
  • Όνομα εταιρείας
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Καλλιεργητικές προτιμήσεις
  • Αριθμός τηλεφώνου

 

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που έχετε δώσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να ικανοποιήσουμε το συγκεκριμένο αίτημά σας. Επιπροσθέτως, ορισμένα από αυτά τα δεδομένα συνδέονται με τη δική σας συμπεριφορά αναζήτησης στον ιστότοπο. Συγκεντρώνοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να διαχωρίσουμε τα στοιχεία από τους επισκέπτες μας και να τα χωρίσουμε όπως επιθυμούμε.

 

Εξωτερικές υπηρεσίες και περιεχόμενο στην ιστοσελίδα μας

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει παραπομπές (π.χ. υπερσύνδεσμους, banner ή κουμπιά) σε άλλους ιστότοπους που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη πτυχή του ιστότοπού μας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Koppert συνδέεται με αυτούς τους άλλους ιστότοπους ή τους ιδιοκτήτες τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση αυτών των τρίτων με τους κανονισμούς περί απορρήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προθέσεις και το σκοπό αυτής της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων των παρόχων, τις υπηρεσίες ή /και το περιεχόμενο των οποίων χρησιμοποιούμε, όπως και το ποιοι είναι υπεύθυνοι για την προστασία των δεδομένων σας:

  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube
  • Flickr
  • Instagram

Διαχείριση, διαδικτυακή υπηρεσία και οικονομική διαχείριση

Η Koppert διαχειρίζεται και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα απαραίτητα για τις πωλήσεις, τις αγορές, τις συμβουλές, τις παραγγελίες, τις παραδόσεις, τα τιμολόγια, το ηλεκτρονικό κατάστημα, τη χρηματοοικονομική διαχείριση και άλλες υπηρεσίες, όπως:

  • Όνομα
  • Νούμερο τηλεφώνου
  • Αριθμός φαξ
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Διεύθυνση επιχείρησης
  • Ιδιωτικό τηλέφωνο
  • Θέση εργασίας των προσώπων
  • Αριθμοί πελατών
  • Τοποθεσία και ταχυδρομική διεύθυνση
  • Αριθμός Εμπορικού Επιμελητηρίου
  • ΑΦΜ
  • αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
  • Ιστοσελίδα και άλλες επιχειρηματικές πληροφορίες
  • Πληροφορίες Παραγγελίας
  • Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Νομική και εσωτερική διαχείριση

Απαραίτητο για την διαχείριση των συμβάσεων, την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, τη βελτίωση των διαδικασιών επίλυσης διαφορών,  και τη διαχείριση των καταγγελιών ή των νομικών διαδικασιών, η Koppert επεξεργάζεται τις ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων:

  • Όνομα
  • Διεύθυνση
  • Θέση
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Τόπος γέννησης
  • Αριθμός Εμπορικού Επιμελητηρίου

Δραστηριότητες εμπορίας και επικοινωνίας

Για την επεξεργασία, τη συλλογή, την καταγραφή και τη χρήση προσωπικών δεδομένων προς όφελος της εξαγοράς και της διαχείρισης των σχέσεων με τους πελάτες των επιχειρηματικών επαφών, η Koppert επεξεργάζεται τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων:

  • Όνομα
  • Επώνυμο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Όνομα εταιρείας
  • Εικόνες πελατών και επαφών

Προσλήψεις

Όσον αφορά την επεξεργασία, τη συλλογή, την καταγραφή και τη χρήση προσωπικών δεδομένων σχετικά με την πρόσληψη, μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία οι ακόλουθες κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:

  • Όνομα
  • Επώνυμο
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Τόπος κατοικίας
  • Βιογραφικό σημείωμα

Νομικές βάσεις για επεξεργασία

Έχουμε τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις για την επεξεργασία των δεδομένων σας:

  • έχει συναφθεί συναίνεση από το υποκείμενο των δεδομένων
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας σύμβασης
  • η επεξεργασία είναι απαραίτητη για νόμιμο συμφέρον
    • Το έννομο συμφέρον βασίζεται στο ότι η επεξεργασία είναι απαραίτητη στο πλαίσιο της διεξαγωγής των συνήθων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και της διατήρησης της σχέσης μαζί σας.

       

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας. Κάθε ένα από αυτά αποτελεί ένα μικρό αρχείο κειμένου αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησης όταν επισκέπτεστε τη σελίδα. Η κύρια λειτουργία τους είναι να διακρίνουν τον ένα χρήστη από τον άλλο. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιήγησης σάς στέλνει με τη σειρά του τις πληροφορίες που αποθηκεύει την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε εκ νέου τον ιστότοπό μας.

Τι cookies χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιούμε διαφόρων ειδών cookies. Διαβάστε περισσότερα στο Cookie Statement.

 Λειτουργικά/απαραίτητα cookies

Τα λειτουργικά cookies είναι αυτά που επί της ουσίας διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπός μας λειτουργεί σωστά. Περιλαμβάνουν τις ρυθμίσεις που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου εμφάνισης της ιστοσελίδας στην οθόνη σας.

Αναλυτικά/προαιρετικά cookies

Χρησιμοποιούμε αναλυτικά cookies τρίτων για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται ο ιστότοπός μας. Αυτό μας επιτρέπει να τροποποιούμε και ταυτόχρονα να εξελίσσουμε την ιστοσελίδα μας ακόμη περισσότερο, προς όφελος των χρηστών μας.

Η συγκατάθεση σας

Χρησιμοποιούμε προαιρετικά cookies μόνο εάν έχουμε λάβει εκ των προτέρων τη δική σας συγκατάθεση. Κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας θα εμφανιστεί ένα banner που σας ζητά άδεια για τη χρήση προαιρετικών cookies. Εφόσον εσείς συμφωνήσετε, θα θέσουμε σε λειτουργία ένα cookie στον υπολογιστή σας και κατά τη διάρκεια αυτή το banner δεν θα εμφανίζεται πια. Μετά το τέλος της υπηρεσίας του cookie (ή σε περίπτωση που το διαγράψετε), το banner θα εμφανιστεί ξανά την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και θα σας ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας.

Επεξεργασία από τρίτους

Μερικές φορές χρησιμοποιούμε ειδικούς παρόχους υπηρεσιών για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας. Αυτοί οι πάροχοι επιλέγονται από εμάς προσεκτικά. Σύμφωνα με τις συμφωνίες για επεξεργασία, μπορούν να επεξεργάζονται μόνο προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της Koppert και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Koppert δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για τους σκοπούς της επεξεργασίας ενόψει του νόμιμου συμφέροντος και σύμφωνα με τις νόμιμες περιόδους κράτησης.

Πού αποθηκεύονται τα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε ασφαλή κέντρα δεδομένων που ανήκουν στους εξειδικευμένους παρόχους υπηρεσιών στη Γερμανία. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics. Τα δεδομένα από αυτήν την υπηρεσία μεταδίδονται και αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πώς διατηρούμε τα δεδομένα σας ασφαλή;

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Διαθέτουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλειες και οποιαδήποτε μορφή παράνομης επεξεργασίας. Οι υπάλληλοί μας που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα υποχρεούνται να τηρούν την εμπιστευτικότητα των δεδομένων και οφείλουν να συμμορφώνονται με αυτήν την υποχρέωση.

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα για λόγους ασφαλείας. Χρησιμοποιούμε το SSL (Secure Sockets Layer) στις επικοινωνίες μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να αναγνωριστεί από το σύμβολο κλειδώματος που εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης όταν είναι ενεργή μια σύνδεση SSL.

Τα δικαιώματά σας

Το GDPR ορίζει ορισμένα δικαιώματα για κάθε υποκείμενο δεδομένων. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε αιτήματα για την άσκηση τέτοιων δικαιωμάτων. Εφόσον έχετε κάποια σχόλια για εμάς, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο  privacy(at) koppert.com.

 

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση και στην προσβασιμότητα: δικαιούστε να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς. Μπορούμε να σας πούμε περισσότερα για το πώς το κάνουμε και γιατί. 

  • Δικαίωμα διόρθωσης: Εάν πιστεύετε ότι τα δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς ενδέχεται να είναι ανακριβή, μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε.

  • Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας. Ωστόσο, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για άλλους διαχειριστικούς σκοπούς  .

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Εάν πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας παράνομα ή εσφαλμένα, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία.

  • Δικαίωμα ένστασης: Μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν κάνετε ένσταση στη λήψη μηνυμάτων μάρκετινγκ, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας το συντομότερο δυνατό.

  • Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: Αυτό είναι ένα νέο δικαίωμα στο GDPR. Αν θέλετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα, επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης: Μπορείτε, για παράδειγμα, να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν θέλετε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη μορφή επεξεργασίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνία

Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο ή επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο privacy(at) koppert.com.

Διεύθυνση: Koppert Biological Systems:
Postbus 155
2650 AD Berkel en Rodenrijs
Nederland
Tel.: +31 (0) 10 514 04 44

 

Τροποποιήσεις στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά διαστήματα. Οι ενημερώσεις της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι τροποποιήσεις θα ισχύσουν μόλις δημοσιευτούν στον ιστότοπό μας. Συνεπώς, σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τακτικά τον ιστότοπο, ώστε να γνωρίζετε τυχόν ενημερώσεις.

Τελευταία ενημέρωση: 8 Νοεμβρίου 2018

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Λάβετε τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειές σας απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και διέπεται από την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους παροχής υπηρεσιών της Google.
Κύλιση στην κορυφή