Δουλεύοντας για την Koppert

Δουλεύοντας για την Koppert

Όλοι όσοι εργάζονται στην εταιρεία μας συμφωνούν: Στην Koppert κάθε εργαζόμενος είναι ξεχωριστός. Η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια επιχείρηση τα τελευταία 50 χρόνια, αλλά παρά τον διεθνή της χαρακτήρα, η Koppert παραμένει μια οικογενειακή εταιρεία στην οποία είναι σημαντική η συνεργασία και ο σεβασμός για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η εταιρεία αναπτύσσεται γρήγορα, οπότε θέλουμε να προσελκύσουμε άτομα που θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Υπάρχει πάντα η δίαθεση για περαιτέρω πληροφορίες από συναδέλφους. Στο Koppert συνεργαζόμαστε όλοι.

Οι υπάλληλοι της Koppert έχουν πολλές ευκαιρίες να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους. Η Koppert αναγνωρίζεται ως εταιρεία κατάρτισης σε πολλούς τομείς. Η Koppert έχει αναπτύξει μια εσωτερική πολιτική εξέλιξης σταδιοδρομίας. Οι νέες κενές θέσεις κατά προτίμηση συμπληρώνονται εσωτερικά. Η Koppert πιστεύει ότι είναι σημαντικό το προσωπικό του να συνεχίσει να αναπτύσσεται και προτρέπει τους υπαλλήλους του να κάνουν χρήση εσωτερικής και εξωτερικής εκπαίδευσης και μαθημάτων. Το προσωπικό μας αξιοποιεί αυτές τις ευκαιρίες. Στη Koppert εργάζεστε για την εξέλιξή σας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Έχουμε διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς. Ρίξτε μια ματιά στις κενές θέσεις εργασίας για να δείτε αν υπάρχει κάτι κατάλληλο για εσάς.

Πρακτική άσκηση και υποτροφίες

Στη Koppert, πάντα υπάρχει η ευκαιρία για νέους με όρεξη. Η Koppert είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία κατάρτισης σε τομείς όπως εμπόριο, τρόφιμα, περιβάλλον, λογιστική, έρευνα και ανάπτυξη.

Ενδιαφέρεστε? Στείλτε μας το βιογραφικό σας και μια επιστολή.