Καταναλωτές

Καταναλωτές

Κάθε μέρα, η Koppert βοηθά τους καλλιεργητές και τους αγρότες σε όλο τον κόσμο να καταπολεμήσουν τα παράσιτα και τις ασθένειες με φυσικό και βιώσιμο τρόπο. Αυτό συμβαίνει, διότι ελπίζουμε να συμβάλλουμε ενεργά σε μια βιώσιμη κοινωνία με ασφαλή τρόφιμα σε επαρκείς ποσότητες, με σκοπό να τροφοδοτήσουμε έναν ταχέως αυξανόμενο πληθυσμό.

Η παραγωγή των φυσικών εχθρών, των βομβίνων και των μικροβιολογικών λύσεων αποτελεί μια διαδικασία εντατικής γνώσης. Επιπλέον, η εφαρμογή των προϊόντων μας απαιτεί συνεχή υποστήριξη. Συνεπώς, η Koppert προμηθευέι τα προϊόντα της αποκλειστικά σε επαγγελματίες καλλιεργητές και αγρότες.


Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στο καταναλωτή, έχουμε συντάξει μία λίστα με τις συχνές ερωτήσεις. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας σε αυτήν τη λίστα.

Βιολογική φυτοπροστασία

Τί είναι η βιολογική φυτοπροστασία;

Η βασική ιδέα για την βιολογική φυτοπροστασία είναι πολύ απλή: οι φυσικοί εχθροί, όπως τα αρπακτικά ακάρεα, οι πασχαλίτσες και οι παρασιτικές σφήκες, απελευθερώνονται με σκοπό την καταπολέμηση επιβλαβών εντόμων, όπως γίνεται και στη ​​φύση. Η Koppert προμηθεύει διάφορα είδη από παρασιτικές σφήκες, αρπακτικά ακάρεα, έντομα, σκαθάρια, κηκιδόμυγες και χρύσωπες. Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε πώς οι φυσικοί εχθροί επιτίθενται στο θήραμά τους.

Φυσική επικονίαση

Τί είναι η φυσική επικονίαση;
Λαχανικά όπως τομάτες και πιπεριές συχνά παράγονται σε θερμοκήπια. Μέχρι τη στιγμή που μια νόστιμη τομάτα φτάνει στο πιάτο σας, έχει κάνει ήδη ένα πολύ μακρύ ταξίδι. Το φυτό πρέπει πρώτα να σχηματίσει καρπούς πριν καν αυτό αρχίσει να μεγαλώνει. Στη φύση τα έντομα και τα άλλα ζώα φροντίζουν τη επικονίαση και επομένως το σχηματισμό των καρπών. Οι μέλισσες θεωρούνται παραδοσιακά σημαντικοί επικονιαστές. Ο βομβίνος είναι ένας στενός συγγενής της μέλισσας. Το 1987 διαπιστώθηκε ότι οι βομβίνοι θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμοι σε θερμοκήπια με σκοπό την επικονίαση.

Μικροβιολογικές λύσεις

Εκτός από τα ωφέλιμα έντομα και τους επικονιαστές, τα μικροβιακά προϊόντα όπως τα βακτήρια και οι μύκητες αποτελούν τον τρίτο πυλώνα για τη βιώσιμη παραγωγή φυτών και καλλιεργειών. Παρόλο που δεν μπορούν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι, τα προϊόντα αυτά - τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε στα υπέργεια είτε στα υπόγεια τμήματα του εδάφους - έχουν τη δυνατότητα να κάνουν απίστευτα πράγματα. Αντιμετωπίζουν ασθένειες και παράσιτα, ενισχύουν τις καλλιέργειες και βελτιώνουν την απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων. Η ανάπτυξή τους απαιτεί υψηλή ποιότητα και δαπανηρή επιστημονική έρευνα.

Εργασίες / Σχολείο

Εργάζεστε πάνω σε μια σχολική εργασία; Εάν ναι, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.natureslittlehelpers.info/ για πληροφορίες σχετικά με την βιολογική φυτοπροστασία, τη φυσική επικονίαση και τη μικροβιολογία. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες και στο www.koppert.com, αλλά οι πληροφορίες αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες καλλιεργητές.

Παραγγελία διαφημιστικού υλικού

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγείλετε φυλλάδια και άλλα διαφημιστικά υλικά. Λάβετε υπόψη ότι τα φυλλάδια απευθύνονται σε επαγγελματίες καλλιεργητές.