Βιβλίο «Knowing & recognizing»

Βιβλίο «Knowing & recognizing»

Αποκτήστε τον οδηγό των καλλιεργητών για τη βιολογική φυτοπροστασία

Το knowing and recognizing κάνει αυτό που υπόσχεται. Σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τον κύκλο ζωής του κάθε επιβλαβούς οργανισμού και τα στάδιά του, καθώς και να αναγνωρίσετε το παράσιτο ή την ασθένεια που αντιμετωπίζετε μέσω λεπτομερών απεικονίσεων και κοντινών φωτογραφιών. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις βέλτιστες λύσεις.

Το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια και επαναδιατυπώθηκε το 2003, η τελευταία έκδοση περιλαμβάνει 443 σελίδες, 700 φωτογραφίες και δεκάδες εικονογραφήσεις των πιο διαδεδομένων παρασίτων, ασθενειών και φυσικών εχθρών τους.

Το εγχειρίδιο αυτό παρέχει στον αναγνώστη τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ παρασίτων, ασθενειών και φυσικών εχθρών τους. Εξηγεί δηλαδή πώς πραγματοποιείται η εξάπλωση στην καλλιέργεια, τι ζημιές μπορούν να προκαλέσουν, καθώς και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά τη συμπεριφορά και τη δραστηριότητα τους.

Koppert - Μια εταιρεία γνώσης

Η χρήση του βιολογικού ελέγχου δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία. Απεναντίας, έχει γίνει ένα σύνθετο σύστημα στο οποίο πολλές πτυχές πρέπει να εξεταστούν. Η ανάγκη για γνώση έχει αναγνωριστεί από την Koppert για πάνω από 50 χρόνια.

Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς έχουν οδηγήσει σε νέες πρακτικές λύσεις για τους καλλιεργητές. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση του βιβλίου Knowing and recognizing περιλαμβάνει επίσης νέα βιοπαρασιτοκτόνα και βιοδιεγέρτες που ενισχύουν την ανθεκτικότητα του φυτού στο στρες, το βοηθούν να αναπτυχθεί καλύτερα και ταυτόχρονα να παραμείνει υγιές.

Η Koppert πιστεύει ακράδαντα ότι το να μοιράζεται κανείς αυτές τις γνώσεις μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη 100% βιώσιμης γεωργίας, πάντα σε αρμονική συνεργασία με τη φύση.