Η εταιρία μας

Η εταιρία μας

Η Koppert Biological Systems παράγει βιώσιμες λύσεις για όλες τις καλλιέργειες. Μαζί με τους καλλιεργητές και σε συνεργασία με τη φύση, εργαζόμαστε για να κάνουμε τη γεωργία και την ανθοκομία υγιέστερη, ασφαλέστερη, πιο παραγωγική και πιο ανθεκτική. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση φυσικών εχθρών για την καταπολέμηση των παρασίτων, βομβίνων για φυσική επικονίαση και βιοδιεγερτών που υποστηρίζουν και ενισχύουν τις καλλιέργειες τόσο στα υπέργεια όσο και στα υπόγεια τμήματα του φυτού. Η αποκατάσταση και η προστασία ζωτικών οικοσυστημάτων με φυσικό τρόπο είναι η βάση για υγιείς καλλιέργειες και ένα ισορροπημένο περιβάλλον.

Προσθέστε την τεχνογνωσία μας και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αυτό και θα καταλάβετε γιατί ένας συνεχόμενα αυξανόμενος αριθμός καλλιεργητών μας θεωρεί συνεταίρους με τους οποίους μπορούν να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

Play video

Αποστολή και όραμα

Η Koppert Biological Systems συμβάλλει στην βελτίωση της υγείας των ανθρώπων και του πλανήτη. Σε συνεργασία με τη φύση, κάνουμε τη γεωργία πιο φυσική, ασφαλέστερη και παραγωγικότερη. 

Παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξειδικευμένων γνώσεων με φυσικές και ασφαλείς λύσεις που βελτιώνουν την αειφόρο ανάπτυξη, την ανθεκτικότητα και την παραγωγή των καλλιεργειών. 

Koppert Biological Systems
Συνεργάτες με τη φύση

 

 

Έρευνα & Ανάπτυξη

Η συνεχιζόμενη προσπάθεια εύρεσης νέων μεθόδων και η χρήση φυσικών μέσων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των δραστηριοτήτων της Koppert. Η δύναμη της Koppert έγκειται στην ικανότητα να μετατρέπει αυτή τη γνώση σε πρακτικές εφαρμογές που συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στα επικρατούντα προβλήματα. 

Τα τελευταία χρόνια, η εκτεταμένη τεχνογνωσία της Koppert σε μικροοργανισμούς, βιοδιεγέρτες και φερομόνες έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αμέτρητες λύσεις που έχουν βελτιώσει την ανθεκτικότητα των φυτών στο σημείο που οι ασθένειες μετά βίας μπορούν αναπτυχθούν.

Η έρευνα και ανάπτυξη της Koppert υπήρξε συχνά η πηγή των βιολογικών λύσεων που υιοθετήθηκαν στη συνέχεια παγκοσμίως. Χάρη στην μεγάλη επιμονή της εταιρείας, μια ολόκληρη ποικιλία ακάρεων, μπορεί να εισαχθεί για την καταπολέμηση μεγάλου αριθμού παρασίτων. Παρόμοια πρωτοποριακά ευρήματα σχετικά με τις λύσεις επικονίασης έδωσαν τη βάση για τεράστια απόδοση στην παραγωγή και βελτίωση της ποιότητας σε πολλές καλλιέργειες.

 

Παγκόσμια αλυσίδα παραγωγής και διανομής

Τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά και χρήσιμα, μόνο εάν μπορούν να αναπαραχθούν και να διανεμηθούν υπό σωστές συνθήκες. Η Koppert και οι συνεργάτες της κατάφεραν να τελειοποιήσουν την διαδικασία αυτή τα τελευταία χρόνια. Η Koppert έχει μια ολιστική προσέγγιση στα φυτά και αναπτύσσει λύσεις για όλα τα σχετικά αντικείμενα.

Οι βασικοί μας κλάδοι:

  • Ανθεκτική ανάπτυξη με NatuGro
  • Έλεγχος παρασίτων
  • Φυσική επικονίαση
  • Τεχνικές εφαρμογής, παρακολούθησης και ανίχνευσης
  • Ενίσχυση σπόρων

Τεχνογνωσία και διαχείριση γνώσης

Παρόλο που η Koppert είναι γνωστή κυρίως για τα προϊόντα της, η εταιρεία είναι ουσιαστικά μια εταιρεία «γνώσης». Με την ισχυρή μας βάση, έρευνας και ανάπτυξης πιστεύουμε ότι το να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και το καταρτισμένο προσωπικό αποτελεί σημαντικό βήμα για την επίτευξη βιώσιμης γεωργίας και ανθοκομίας.

Περισσότεροι από 300 επαγγελματικοί σύμβουλοι εξασφαλίζουν ότι οι αντιπρόσωποι και οι καλλιεργητές υποστηρίζονται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων τους σε καθημερινή βάση. Εκτός από τις επιχειρησιακές συμβουλές, αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για την επικοινωνία των βασικών γνώσεων τους σχετικά με τη φύση και τις λύσεις για βελτίωση της. Η Koppert προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών μαθημάτων και συνεργάζεται στενά με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για να μοιραστεί η γνώση στο ευρύ κοινό.

Η Koppert είναι πεπεισμένη ότι η γνώση είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία.

Ιστορία

Το 1967, ο Jan Koppert ήταν εξιδεικευμένος καλλιεργητής αγγουριών. Μέρα με τη μέρα έκανε ό, τι μπορούσε για να βελτιστοποιήσει την καλλιέργεια του και να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι ασθένειες και τα παράσιτα ελέγχονταν με χημικά, αλλά η αποτελεσματικότητα των προϊόντων χημικής φυτοπροστασίας μειωνόταν κάθε χρόνο. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν ο Jan Koppert έγινε αλλεργικός και αρρώστησε λόγω της χρήσης αυτών των προϊόντων. Είχε να αντιμετωπίσει ένα βασικό ερώτημα. Να εγκαταλείψει την δουλεία του ή αναζητήσει μια εναλλακτική λύση.

Με τεράστια αφοσίωση, ο Jan ασχολήθηκε με την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων και γνώρισε τον κόσμο των φυσικών εχθρών. Ήταν ο πρώτος που εισήγαγε έναν φυσικό εχθρό για να καταπολεμήσει την προσβολή από ακάρεα στη δική του καλλιέργεια. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο θετικά που ο Jan Koppert αποφάσισε να μετατρέψει αυτή την «λύση» σε προϊόν, όχι μόνο για τη δική του εταιρεία, αλλά για να το πουλήσει και στους άλλους καλλιεργητές. Αυτή ήταν η αφετηρία της Koppert Biological Systems. 

Έκτοτε, η αναζήτηση βιολογικών λύσεων αυξάνεται σταθερά και έχει οδηγήσει την εταιρεία ως ηγέτιδα στην αγορά της βιολογικής προστασίας της καλλιέργειας και της φυσικής επικονίασης. Τα προϊόντα της Koppert εφαρμόζονται επί του παρόντος με επιτυχία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο

Λάβετε τα τελευταία νέα και πληροφορίες σχετικά με τις καλλιέργειές σας απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται με reCAPTCHA και διέπεται από την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους παροχής υπηρεσιών της Google.
Κύλιση στην κορυφή